Vier yogafestivals die je deze zomer niet mag missen

7 juni 2018 in Weekagenda

Wat is er allemaal te doen deze zomer op het gebied van zingeving? Zinweb verzamelt weer de leukste evenementen en festivals. Vandaag vier yogafestivals die je zeker niet mag missen.


Yogafestival Amersfoort – 16 juni – Eemklooster

Een nieuw festival! Het yogafestival vindt namelijk voor de eerste keer plaats in Amersfoort. Het thema Verbinden, Ontmoeten en Ontwikkelen staat op 16 juni bij het Eemklooster centraal. De dag is zo ingedeeld dat je zes keer een yogaworkshop kunt volgen, maar er zijn ook workshops op het gebied van mindfulness, leren masseren en persoonlijke ontwikkeling. De dag wordt afgesloten met een dansfeestje!

Tickets: € 49,50 (dagticket) / € 18,50 (avondticket). Meer informatie vind je hier.


Yogafestival Leiden – 17 juni – Museum Volkenkunde

Een luchtig thema voor alweer het vierde yogafestival Leiden, dit jaar draait het allemaal om het thema lucht en ademen. Met landelijke bekende docenten, verdiepende workshops, live-muziek, nieuwe trends en een food en lifestyle-markt. Bijzonder onderdeel: SUP-yoga op de Leidse grachten. 

Tickets: €55,- (dagkaart) / €20,- (workshop) / €5,- (kids). Meer informatie vind je hier.


Yogafestival Terschelling – 29 juni t/m 1 juli – De Kooi

Dompel jezelf onder in een bijzondere yogasfeer aan zee tijdens het internationale yogafestival op Terschelling van 29 juni tot en met 1 juli. Van klassieke Hatha yoga tot AcroYoga, van Iyengar tot Kundalini yoga, van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en zeventig workshops per dag geeft je de gelegenheid om volop te ontdekken. 

Tickets: € 260,- Meer info vind je hier.


Yogafestival Arnhem – 7 en 8 september – Veluwse Bossen

Op 7 en 8 september in de Veluwse bossen in Schaarsbergen is het tijd voor aandacht voor jezelf. Het programma start vrijdagavond met een concert, op zaterdag zijn er diverse lessen van yogascholen uit Arnhem en omgeving. Verrijk jezelf tussendoor met workshops, lezingen, demonstraties en massages. Of verwen jezelf met een leuke aankoop bij de kramen of haal een hapje bij de foodtrucks.

Tickets: €85,- (weekendkaart) / €75,- (earlybird tot 15 juli) / €65,- (dagkaart) / €55,- (earlybird tot 15 juli) / € 15,- (losse les). Meer informatie hier.


Bron afbeelding: Cathy Pham via Unsplash

Open Soefi Avond

20:00 - 22:00 22 mei 2019 De Woudkapel - Bilthoven

Maak kennis met het soefisme, die zijn inspiratie vindt in...

Lees verder

De nacht van de mystiek 2019

20:00 - 00:00 25 januari 2019 Stadsschouwburg Nijmegen

Mystiek is van alle tijden, gaat door alle culturen en...

Lees verder

Spiritualiteit van de vrijmetselarij

10:30 27 januari 2019

Lezing over vrijmetselarij en spiritualiteit.

Lees verder

Aardse mystiek – Arnold Ziegelaar

20:00 - 22:00 30 januari 2019 Utrechts Stedelijk Gymnasium - Utrecht

Aardse mystiek is een hedendaagse vorm van religiositeit die niet...

Lees verder