Over Zinweb

Van een cursus over het gedachtegoed van Kierkegaard tot een bijeenkomst over het werk van theoloog John Caputo. Van een workshop over zelfliefde tot een filosofiemarathon. En van een spiritueel festival tot een lezing over mensenrechten. Welkom op Zinweb, de zingevingsuitagenda van Nederland.

Zinweb is net zoals jij nieuwsgierig naar de wereld, open minded naar culturen, geloven en ideeën en we willen de wereld graag een beetje mooier maken. Dit doen we door jou een agenda te bieden met allerlei inhoudelijke evenementen op het gebied van filosofie, spiritualiteit, levensbeschouwing en maatschappelijk debat. We hopen je hiermee te inspireren en je kennis te verdiepen.

Heb je een evenement dat je graag op deze website geplaatst zou willen hebben? Kijk dan even hier. Vragen, opmerkingen of tips? Die kunnen worden gestuurd naar redactie@zinweb.nl. Abonneer je ook zeker even op onze nieuwsbrief voor een maandelijkse selectie van de mooiste events.

Zinweb.nl wordt mogelijk gemaakt door de NVO, de Nieuwe Vrijzinnige Omroep.

Wegens onderbezetting worden momenteel alleen evenementen geplaatst van vrijzinnige denominaties. Excuses voor het ongemak.