Zelfliefde Transformatie Event

25 mei 2018 in Cursus

Hoeveel houd je van jezelf? Werk je bewust aan compassie voor jezelf? Welk cijfer geef jij aan jezelf hiervoor op de schaal van 1:10?

Alles begint bij het hart. Alle liefde, alle verbinding, alle persoonlijke ontwikkeling. Het hart is de poort naar je ziel. Als je hart niet open is wordt het lastig je vrij, blij en gelukkig te voelen. Wat als je (nog) meer van jezelf zou houden? Wat zou dat je opleveren?En kun je dat leren? Het antwoord is ja: zelfliefde begint bij het openen van je hartchakra en het opschonen van je blokkades.

Zelfliefde

Zelfvertrouwen heeft alles te maken met je basischakra. Stevig in je kern zijn. Met beide benen op de grond. En Zelfcompassie begint bij liefdevol en aardig tegen jezelf zijn. Van moeten naar mogen, van angst naar liefde.

Stel je voor…

Dat je daar twee dagen de tijd voor neemt. Door middel van meditaties, transformatieoefeningen en – ervaringen die je samen met gelijkgestemden en alleen doet om steeds dichter bij jezelf te komen. Jezelf beter te leren kennen, meer zelfvertrouwen te krijgen én de liefde voor jezelf te vergroten. Op een prachtige locatie, met live muziek, lekker eten en een hele leuke groep mensen om je heen.

Heb jezelf lief zoals je een ander liefhebt, en andersom. Spreekt bovenstaande tekst je aan en heb je een verlangen naar meer zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfcompassie? Meld je dan hier aan voor Zelfliefde Transformatie tweedaagse.

Gerelateerde evenementen


Geestelijke begeleiding

7 november 2018 Titus Brandsma Memorial

Deskundige geestelijk begeleiders zijn in staat om mensen te helpen...

Zelfbewust zijn

20:00 - 22:00 29 oktober 2018 Apostolisch Genootschap Roermond

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei en ben je bereid...

Zelfbewust zijn

20:00 - 22:00 18 oktober 2018 Apostlisch Genootschap Deventer

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei en ben je bereid...

Zelfbewust zijn

20:00 - 22:00 17 oktober 2018 Apostolisch Genootschap Leiden

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei en ben je bereid...