Yogafestival op Terschelling

29 June 2018 in Festival

Het internationale Yoga Festival Terschelling is een veelzijdig yoga-weekend aan zee met yoga-workshops, meditatie, live muziek, mindfulness, massage, dans en vegetarisch eten. 

Het Yoga Festival op Terschelling is voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Van klassieke Hatha yoga tot AcroYoga, van Iyengar tot Kundalini yoga, van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en 70 workshops per dag geeft je de gelegenheid om volop te ontdekken.

Yoga

Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt. Een duik in het duinmeer bij zonsopkomst. Genieten van vele yogavormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd zijn door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek. De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven.

De prijs is inclusief btw, toeristenbelasting, deelname aan de workshops, bijwonen optredens, twee overnachtingen op het festivalterrein met een eigen tent, maaltijden, fruit, Yogi tea en een fiets en bagagevervoer op het eiland. Klik hier voor het Programmaschema en de site.

Bron afbeelding: André Oosterhuis (fotograaf), Wijnand Vlok (design) / Yogafestival

Gerelateerde evenementen


‘Monastieke waarden in leven en werk’

10:00 - 12.30 6 September 2019

Dit is een wederkerend evenement

Cursus monastieke waarden in leven en werk, speciaal voor mensen...

Lichtkringkuier zomer, bezinningswandeling

10:00 - 13:30 20 July 2019 De Lichtkring - Almelo

Op 20 juli is er een Lichtkringkuier: een meditatieve wandeling,...