Yogafestival Arnhem

7 September 2018 in Festival

Laat je onderdompelen in de wereld van yoga! Op 7 en 8 september in de Veluwse bossen rondom het kerkje van Schaarsbergen is het tijd voor aandacht voor jezelf tijdens de tweede editie van het Yogafestival Arnhem.

Dit jaar start het programma op vrijdagavond met een concert en zijn er mogelijkheden om te overnachten in de buurt van het festivalterrein. Zaterdag zijn er diverse lessen van yogascholen uit Arnhem en omgeving. Alle activiteiten vinden overdekt plaats. Verrijk jezelf tussendoor met workshops, lezingen, demonstraties en massages. Of verwen jezelf met een leuke aankoop bij de kramen of haal een hapje bij de foodtrucks.

Yoga Arnhem

Met een weekendkaart krijg je toegang tot het vrijdagavondprogramma en de zaterdag lessen. Je ontvangt een duurzame ‘Yoga Festival Arnhem bamboe beker’ waarmee je het gehele festival thee en water kunt halen. Er staat zaterdagochtend ontbijt voor je klaar en je kunt vijf lessen/workshops naar jouw keuze volgen op zaterdag. Er is ook een dagkaart voor de zaterdag te koop of een aparte leskaart.

De toegang tot het Yoga Festival terrein op zaterdag is gratis. Je betaalt alleen voor de lessen en workshops. Klik hier voor meer informatie en tickets!

Bron afbeelding: CATHY PHAM via Unsplash