Yogafestival Amersfoort

16 June 2018 in Festival

Tijdens de eerste editie van het Amersfoortse yogafestival staan Verbinden, Ontmoeten en Ontwikkelen centraal. Tijdens het festival kun je kiezen uit een scala van yogalessen en workshops, verzorgd door bekende en minder bekende docenten uit Nederland.

Er zijn zeven tenten en er zijn zes momenten op de dag waarop je een les of workshop kunt volgen. Tijdens het festival worden de volgende lessen aangeboden: Yin Yoga, Vijnana Yoga, Hatha Pranayama, Ashtanga Yoga, Kundalini Yoga, Acro Yoga en Familie Yoga. Bekijk HIER het blokkenschema voor het volledige programma.

Yogalessen

Naast de yogalessen kun je ook deelnemen aan workshops over onder meer mindfulness, voeding en stress, persoonlijke ontwikkeling, verbindend communiceren en mantra zingen. Mocht je even geen zin hebben in een les, dan kun je genieten van een wandeling door het bos, een ontspannende massage of iets eten dat door de foodtrucks wordt verzorgd.

De yogalessen en workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ook wanneer je nog nooit op een yogamat hebt gestaan. Vergeet niet je eigen matje en dekentje mee te nemen!

Bron afbeelding: Yogafestival Amersfoort