WaaromDenkersSalon over verrassende levenskeuzes

19 February 2017 in Lezing

In ontspannen sfeer spreken over het maken van verrassende keuzes in je leven. Onder leiding van journaliste Ilona Hofstra vertellen drie prominente gasten hun persoonlijke verhaal. Wat heeft geleid tot het inslaan van een nieuw levenspad, of het uitdragen van een nieuwe missie? Wat doet dat met je?Willem Lageweg spreekt over de periode na zijn zware baan als directeur van MVO Nederland. Hoe vult hij ‘de rest van zijn leven’ in en welke keuzes maakt hij daar bij?

Peter Schlamilch is dirigent maar is bijna tot zijn eigen verrassing politiek actief geworden omdat hij wil bijdragen aan de wereld waarin wij met elkaar leven. ‘Ik had de boel de boel kunnen laten en in mijn buitenhuis in Italië kunnen gaan zitten, maar ik merkte dat ik de drang voelde iets te doen.’

Annefleur Lohman is de derde gast.

Rudo den Hartog speelt piano.

De WaaromDenkersSalon is een initiatief van De Woudkapel en Vrijmetselaarsloge De ster in het Oosten en wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

Uitgangspunt voor deze inspiratiebijeenkomsten is dat verandering vaak met de waaromvraag begint. Durf je jezelf deze en andere vragen te stellen? WaaromDenkersSalon verbindt mensen met een vrije geest uit de eigen omgeving aan elkaar. Ervaar dat inspiratie dit keer letterlijk om de hoek ligt!

Photo Credit: pom.angers Flickr via Compfight cc