Verlangen naar zomerse stilte

24 August 2018 in Retraite

Drie dagen voor jou: om tot jezelf te komen en stilte toe te laten. Rust en eenvoud komen in de plaats van drukte en afleiding. Je zintuigen en je inspiratie worden wakker. Met licht lichaamswerk, meditatie en creatieve opdrachten.

Zoek je een mogelijkheid je zomer te verlengen met ruimte voor jezelf? Wil je het najaar ingaan met meer focus op de kern wat je bezielt? Of ben je nieuwsgierig naar wat stilte voor je kan betekenen?

Met behulp van mindful lichaamswerk en diverse meditatievormen kom je in contact met je lichaam, je basis, en ga je de weg naar binnen. Dat wat je gaat voelen en opmerkt, krijgt de ruimte in momenten waarin we werken met kleur, klei, schrijven en beweging. Daarbij gaat het er niet over of je ervaring hebt, mooi of niet mooi werkt. Wel gaat het over het leren kennen van en vertrouwen op de eigen, authentieke stroom die van binnenuit komt.

Retraite

Een aantal keer per dag is er programma. Je bent vrij om daar wel of niet bij aan te sluiten. De zaal vormt het hart van de retraite. Daar komen we als groep bij elkaar en mag je ook zelf  vertoeven. Gedurende de gehele retraite liggen daar inspirerende boeken over stilte en persoonlijke ontwikkeling, waar je je aan kunt laven. Daarnaast zijn er diverse creatieve materialen aanwezig waar je tussentijds ook gebruik van mag maken.

Meer weten? Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.

Bron afbeelding: Julia Caesar via Unsplash

Gerelateerde evenementen


Open Soefi Avond

20:00 - 22:00 27 March 2019

Dit is een wederkerend evenement

De Woudkapel - Bilthoven

Maak kennis met het soefisme, die zijn inspiratie vindt in...

Happinez festival 2019

10 May 2019 - 12 May 2019 Taets - Zaandam

Are you ready for The Now Age? Het Happinez Festival...

De smaak van stilte – Bieke Vandekerckhove

16.30 - 16:00 26 April 2019 - 28 April 2019  St. Michaël - Steyl

Bieke Vandekerckhove (1969-2015) kreeg op 19-jarige leeftijd de diagnose ALS....

Trialoogweekend voor vrouwen

17:00 - 15:00 5 April 2019 - 7 April 2019 Dominicanenklooster - Huissen

Hoe beleef je God? Wat is geloof? Kun je tot...