Vakantieweek: Zin in Toscane met La Scuola

22 mei 2017 in Vakantieweek

Voor het 6e jaar een volledig verzorgde bijzondere vakantieweek voor bewuste genieters in het Toscaanse dorp Foiano della Chiana. Ga je mee? Het is een week van bezinnen en genieten.

Overdag gaan we met een kleine groep aan de slag in de tuin van Podere Ninfeo ‘Cisternella’ of we gaan erop uit, de omgeving in en genieten van het platteland, het gewone leven maar ook van de bijzondere kunst.

‘s Middags en ‘s avonds delen we de maaltijd voor een goed gesprek en een goed glas wijn. Het zijn mooie kapstokken voor een week van verdieping, persoonlijke ontwikkeling én vakantie-vieren in een inspirerende omgeving. La vita è bella!

‘Dit vond ik wel heel bijzonder, de combinatie van vakantie én bezinning. Na een duik in het zwembad een diepgaand gesprek, zoals dat bijna nergens meer gevoerd wordt, en tussendoor met elkaar heerlijk eten. Het totale team heeft er voor gezorgd dat ik me meer dan verwend voelde, dat ik kon stilstaan bij wat voor mij écht zinvol is. Ik dank jullie zeer.’

Zie deze week als een bijzondere vakantieweek met inhoud. Samen eten (slow food!), uitrusten, zwemmen en erop-uit. Maar ook zoeken naar een antwoord op vragen als: Waar sta ik en hoe wil ik verder? Ben ik nog met het juiste bezig? Wat is voor mij het goede leven?

Lees verder in de La Scuola-brochure Zin in Toscane

‘Op onze agriturismo zijn we met een kleine groep mensen. Het programma speelt zich af onder de bomen of verderop, in de olijvenboomgaard of in het dorp. Tussendoor verwennen wij ze met eten en drinken. De week in Toscane begint voor mij op maandagochtend op de plaatselijke markt. In een sfeer van kwebbelende vrouwen, Italiaanse klanken, intense kleuren én geuren kopen we groente, fruit, prosciutto di parma, mozzarella en verse pecorino.’

Wil je eerst met La Scuola kennismaken, eet mee tijdens een dinergesprek. Meld je je daarna aan, dan worden de kosten van het dinergesprek in vermindering gebracht op Zin in Toscane.

• hemelvaart 2017: 22 mei, 17.00 uur – 26 mei, 14.00 uur | Foiano della Chiana (Italië)

• mentoren: Erik Pool en Ria Pool Meeuwsen

• aanmelden (met naam, adres en telefoonnummer): welkom@academievoorlevenskunst.nl