Theatervoorstelling Hier dooft niets van de Andersons met Pieter Lootsma

20 January 2018 in Theater

‘Hier Dooft Niets’ van de Andersons is op zaterdag 20 januari te zien in de Woudkapel in Bilthoven. De Andersons zullen tijdens iedere voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, nu is dat de vrijzinnige predikant Pieter Lootsma.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt‘ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Levenskunst

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit.

Deze middag is dat de vrijzinnige en bevlogen predikant Pieter Lootsma. De vraag naar wat mensen werkelijk beweegt en uit welke bronnen zij putten heeft hem altijd geboeid. Pieter zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en voordragen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Meer info: www.woudkapel.nl  of www.deandersons.nl

Trailer

Bron afbeelding: Roxanne Hellevoort

 

Gerelateerde evenementen


Moderne levenskunsten – Dick Kleinlugtenbelt

10 October 2019

Dit is een wederkerend evenement

Dick Kleinlugtenbelt publiceerde vorig jaar Moderne Levenskunsten 3 - De...