Tarot, de praktijk

9 January 2019 in Cursus

Tijdens vijf bijeenkomsten onderwijst Peter Samwel hoe Tarotbeelden praktisch ingezet kunnen worden bij levensvragen. Door ons verder te bekwamen in meerdere Tarotleggingen en de toepasbaarheid van de Tarot wordt het gebruik ervan een inhoudelijk,  betekenisvolle methodiek ten aanzien van de bewustwording van onszelf en anderen.

De oude Grieken schreven het aforisme al op de Tempel van Apollo in Delphi: ‘Mens ken uzelve’. De Tarot is een beeldend instrument dat bewuste en onbewuste processen van mensen wil helpen duiden. Wie geïnteresseerd is in zowel het vergroten van zelfkennis als het praktisch leren toepassen van de tarot daarbij, is van harte welkom.

Peter Samwel (1953) ontving zijn eerste Tarotdeck in 1985. Na elf jaar zelfstudie en het nader verkennen van zowel de beelden als de levensfilosofie van de Tarot, werd hij in 1996 beroepsmatig Tarotist en Tarottrainer. Als HBO-theoloog studeerde hij bij de OVP af met de scriptie Tarot & de Bijbel. Peter is sinds 1 september 2014 parttime werkzaam als Consulent  Levensvragen en Voorganger bij Vrijzinnigen Bennekom.

Cursusdata: 9, 16, 23, 30 januari  en 6 februari 2019

U kunt zich via het opgaveformulier opgeven voor deze cursus.

Bron afbeelding: David Beatz via Unsplash