Retraite: Leer van de natuur

13 October 2017 in Cursus

Ben je op zoek naar bezinning, inspiratie en verdieping? Wil je de stilte zoeken om tot rust te komen? Of wil je leren loslaten? Dan is een retraite misschien wat voor jou.

De Hezenberg ligt verscholen op een prachtig landgoed aan de rand van de Veluwe, op steenworp afstand van Hattem en Zwolle. Hier biedt de Hezenberg doordeweekse retraites aan en retraiteweekenden.

Retraite door de week

Doordeweeks geef je zelf invulling aan je retraite. Je kunt daarbij gebruik maken van de retraitegids die je bij aankomst ontvangt. Er is een gezamenlijke huiskamer voor maximaal vijf retraitegasten. De warme maaltijd wordt tussen de middag geserveerd. Op de dag van aankomst kun je vanaf 11.00 uur terecht in je kamer. Op de dag van vertrek kun je je kamer tot uiterlijk 10.00 uur gebruiken. De kosten per persoon bedragen voor het eerste etmaal 65,- euro en daarna 62,50 p.p.p.d.

Retraiteweekenden 

In de retraiteweekenden is er een programma onder begeleiding van één van onze pastors. Op zaterdag vindt er een meditatieve activiteit plaats. In de weekenden is er plek voor circa tien retraitegasten. Voor groepen kan er in overleg een programma op maat gemaakt worden. Tijdens de retraiteweekenden word je op vrijdag om 16.00 uur ontvangen. Het programma eindigt op zondagmiddag om 14.00 uur. De kosten voor dit weekend bedragen 159,50 euro per persoon.

Als retraitegast beschik je over een eigen slaapkamer met douche en toilet. Het is mogelijk om een kamer voor twee personen te boeken. Linnengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.

Om aan te melden, graag contact opnemen via info@hezenberg.nl of  038-4445251.

Bron afbeelding: Bernd Schulz via Unsplash