Reset yourself: Bezinningsdag bij Mahara

30 juli 2017 in Festival

Het kan moeilijk zijn een staat van rust en kalmte te bewaren wanneer je in de stad leeft. Gedurende de dag ontvang je zoveel informatie dat het overweldigend kan zijn. Veel mensen raken vermoeid van de chaos en alle prikkels.

Er bestaan echter verschillende methoden en hulpmiddelen die je kunnen helpen je te resetten tijdens een hectische dag. Deze bezinningsdag komen praktische tips aan bod die al eeuwenlang door verschillende culturen worden gebruikt, nu aangepast aan de moderne setting. Bedoeld om jou te helpen groeien naar bewustwording en kalmte.

Mahara Holistic Lifestyle

is een oase in de chaos van Amsterdam. Terwijl buiten de trams en auto’s voorbij razen, kun je hier terecht voor een moment van rust. Kom voor een massage, knipbeurt, een koffie of een meditatie in de jungle-achtige tuin. In het weekend en ’s avonds worden veel lezingen, workshops en evenementen georganiseerd. Alles met het doel jou naar huis te laten gaan met een goed gevoel én de tools om je toekomst aan te passen.

Tijdens de Re-tune Day is er ruimte voor een frisse, nieuwe start. Maak de connectie en ervaar een volledige ‘reset’ van body, mind en soul. Op dit evenement zullen we je een glimp laten zien van wat ‘Holistic Lifestyle’ inhoudt en wat Mahara betekent. Je krijgt veel handvatten om je leven te veranderen en praktische hulpmiddelen om mee naar huis te nemen. Daarnaast wordt het een fijne dag van samenzijn en inspiratie en veel wijsheden om in je dagelijks leven mee te nemen. Maak ruimte om je hart, hoofd en de rest van je lichaam te resetten met verschillende ervaringen, tips en tools om zelf toe te passen – the Mahara way.

De prijs voor deze volledige beleving bedraagt €99,- en is inclusief eten, drinken, yoga, meditaties, een chakra-tarot lezing, body work en nog veel meer…

Meer informatie

Gerelateerde evenementen


Retraite voor vrouwen: Zo goed als nieuw

16 maart 2018 - 18 maart 2018

Dit is een wederkerend evenement

Buitengoed Fredeshiem Steenwijk

Als we zeggen dat iets een tweedehandsje is, dan heeft...

Retraite: De kunst van loslaten

14:00 - 10:00 19 februari 2018 - 23 februari 2018 Servaasklooster Maastricht

Leven vraagt voortdurend om los te laten. In iedere levensfase...

Retraite voor studenten

17:00 - 17:00 2 februari 2018 - 4 februari 2018 Casella

Een weekend bezinnen met NEWConnective In de bossen van Hilversum...