Neuroplasticiteit – Mike Bais

22 January 2020 in Cursus

Al eerder kwam het begrip neuroplasticitieit in de cursussen van Mike Bais aan bod. In deze cursus gaat hij er dieper op in.

In deze cursus gaat het over de wetenschappelijk kant van ons gehele zenuwstelsel en neurologisch systeem. De schoonheid, verfijning en de ingenieuze mogelijkheden van dit systeem worden in direct verband gebracht met de spirituele kant van het mens-zijn. Bewustzijn, bewustwording, vrije wil, intentie, gestuurde emotie, maar ook de subtielere velden of lichamen van energie die betrekking hebben op het zenuwstelsel, komen onder de aandacht.

Dit alles wordt ondersteund met praktische oefeningen en meditatieve technieken. Iedereen kan aan deze workshop meedoen en wat aan de orde komt is geen vervolg op de cursus die eerder gegeven is. Er is geen specifieke voorkennis nodig om de workshop te volgen.

Mike Bais heeft in voorgaande jaren in Bennekom cursussen in Kabbalah, Esotherisch Christendom, de legenden van Koning Arthur en de Graal en Wetenschap en Spiritualiteit voor ons verzorgd. Naast zijn professionele leven als fysiotherapeut is Mike priester in de mystiek-gnostische, christelijke traditie. Hij is ook groepsleider en tutor vanuit de internationale Kabbalah Society en heeft al meer dan 18 jaar een praktijk in holistisch counsellen en healen. In maart 2019 verscheen zijn boek ‘A Kabbalistic view on science’.

Bron afbeelding: still uit een video van Mike Bais zijn youtubekanaal