Moderne levenskunsten – Dick Kleinlugtenbelt

10 October 2019 in Boekpresentatie

Dick Kleinlugtenbelt publiceerde vorig jaar Moderne Levenskunsten 3 – De mens en de kunst van het leven. Hieronder vind je enkele boekpresentaties die hij binnenkort geeft.

  • Op zondag 10 februari geeft Dick Kleinlugtenbelt een lezing over zijn boek Moderne levenskunsten. De toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl. Voor deze lezing is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer info, klik hier. 
  • Dick Kleinlugtenbelt geeft op 15 februari een lezing bij het Humanistisch Verbond Nijmegen (locatie: Café Zaal Groenewoud, Nijmegen) over zijn boek, met aansluitend een gesprek. Aanvang: 20.00 uur. Klik hier voor meer info.
  • Filosofiecafé en presentatie in Leusden (Landgoed ISVW, Dodeweg 8) op 17 februari tussen 15:00 en 17:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.
  • Lezing bij het Humanistisch Verbond Dronten op 7 maart in Theater Posa, Kempenaar 01-10 in Lelystad. Klik hier voor meer informatie.
  • Op zaterdagmiddag 13 april bij La Scuola in Nootdorp presenteert Dick Kleinlugtenbelt zijn nieuwste boek ‘Moderne levenskunsten. De mens en de kunst van het leven’. Aansluitend kun je met hem in gesprek en hopelijk is er tijd voor een oefening. Klik hier voor meer informatie.
  • Van 27 tot en met 31 mei een cursus van Dick Kleinlugtenbelt bij Landgoed ISVW, Dodeweg 8 in Leusden. Klik hier voor meer informatie.
  • Cursus Dick Kleinlugtenbelt Moderne levenskunsten bij het Humanistisch Verbond Lelystad. Locatie: Humanistisch Hanzeborg Koningsbergenstraat 201, Lelystad. Datum: 5 donderdagavonden 10, 17, 31 okt, 7 en 14 nov van 19.30 tot 21.30 uur. Klik hier voor meer info!

Gerelateerde evenementen


Filosofisch café: Het welgetemperde gemoed – Jos Kessels

19:45 23 October 2019 Remonstrantse kerk - Haarlem

In Het welgetemperde gemoed geeft Jos Kessels een aanzet tot...