Lezing: Mijn hart heeft geen haast

5 November 2017 in Lezing

Joris Vincken is musicus, schrijver, programmeur en inspirator. Gouden platen en hits brachten echter niet de levensrijkdom die hij zocht. Wel vond hij, na een diepe depressie, inzicht in zichzelf. Zondag 5 november spreekt hij over zijn leven en zijn levensfilosofie in de Lutherse kerk, op uitnodiging van Werkgroep De Rode Draad.

Vincken trok zich bijna tien jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Hij had niets meer dan prachtige illusies gevonden en voelde zich alleen en verloren.

Joris raakte in een diepe depressie; tot de dag dat er niets meer veranderde. Sinds dat moment was er ook geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al is geweest. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.

Zelf zegt hij erover: ‘Er is niets mis met ons, al horen we doorlopend iets anders. Misschien denk je nog zoveel te moeten leren, te ontwikkelen en te moeten overwinnen. Nog zekerder, liefdevoller en krachtiger te kunnen worden. Dit boek prikt door die illusie heen. Geen haar zit op de verkeerde plek, geen gedachte is zonder reden. Je bent perfect, exact zoals je nu bent.’

Aanmelden kan via Rinus van Warven, info@rinusvanwarven.nl of 06 29 73 73 09