Lorelei

21 augustus 2018 in Festival

Stel je voor…Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn. Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en van alles te mogen.

Laat je meevoeren naar een plek ‘buiten tijd en ruimte’, naar de magische wereld van Lorelei, waar vrouwen samen het vrouwzijn in alle facetten vieren, eren, delen, Zijn, uitdragen. Lorelei is een plek waar je niet hoeft te vergelijken, waar je ‘gewoon’ de vrouw mag zijn die je bent, in grootsheid en kleinheid, stralend of teneergeslagen, uitbundig of ingetogen. Waar je je kunt laten inspireren door andere vrouwen, in werkelijke verbinding en zusterschap.

Vrouwe van Overvloed

Het jaarthema is Vrouwe van Overvloed. Vrouwe van Overvloed staat midden in haar leven. Ze kent zichzelf, weet waar ze gelukkig van wordt en is ook bereid daar actief naar uit te reiken. Ze is in contact met de rijkdom van haar hart en kan daardoor gul haar aandacht, warmte en liefde schenken aan iedereen die zich in haar omgeving bevindt. Vrouwe van Overvloed is zichzelf genoeg, voelt zich heel en compleet. Zij kent de kunst van meegaan in de ritmes van het leven, om te genieten van rijkdom en weelde wanneer die er zijn en om in vertrouwen haar licht te blijven schijnen in donkerder tijden. Vrouwe van Overvloed is warm en belangstellend aanwezig, met een luisterend oor, een glimlach, een gebaar. Zij heeft geleerd het leven in alle facetten te omarmen en haar zelfliefde maakt dat ze een sfeer van liefde en plezier meebrengt waarin anderen zich graag koesteren.

Er zijn sinds 2015 twee zomerfestivals: ZomerLorelei1 (van 21 tot en met 23 augustus) en ZomerLorelei2 (van 24 tot en met 26 augustus). Klik op de links voor meer informatie of klik hier voor het aanschaffen van een ticket!

Bron afbeelding: Lorelei 2017

Gerelateerde evenementen


Gnostiek Jung in het heden

20:00 - 22:00 7 februari 2019

In de eerste jaren van onze jaartelling onderkende men vele...

Aardse mystiek – Arnold Ziegelaar

20:00 - 22:00 30 januari 2019 Utrechts Stedelijk Gymnasium - Utrecht

Aardse mystiek is een hedendaagse vorm van religiositeit die niet...

De nacht van de mystiek 2019

20:00 - 00:00 25 januari 2019 Stadsschouwburg Nijmegen

Mystiek is van alle tijden, gaat door alle culturen en...

Stille tijd. Beleef de heilzame werking van een weekend in stilte.

17:00 - 16:00 28 december 2018 - 30 december 2018

Dit is een wederkerend evenement

Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal - Oosterhout

Wanneer je een verlangen hebt om stil te worden en...