Waar je aan lijdt, is wat je leidt

18 November 2018 in Lezing

Hoewel we een leven lang bezig kunnen zijn met onszelf te veranderen en bewust of onbewust afstand te doen van onze drama’s en patronen, blijkt paradoxaal genoeg precies dat wat ons een heel leven in de weg zit, hetgeen te zijn dat onze weg door het leven baant.

Is dit ziel of persoonlijkheid? Moeten onze patronen weg?  Zijn onze behoeftes er alleen om ze de baas te worden? Zijn we als mensen op een spiritueel pad, waar we boven onze menselijke natuur staan of zijn we spirituele wezens op een menselijk pad en ligt in ons gemis iets van onze missie besloten?

Psychosynthese

In deze lezing wordt een korte inleiding gegeven over psychosynthese. Een methode die veronderstelt dat we een ziel zijn en een persoonlijkheid hebben en werkt met de spanning die ontstaat tussen beide.

Jetske Osterthun (1974) heeft psychosynthese gestudeerd aan het Instituut voor Psychosynthese in Hilversum. Ze werkt als coach, therapeut en consultant, geeft supervisie, cursussen, trainingen en lezingen. Daarnaast onderzoekt en schrijft ze graag. Jetske is eigenaar van Learn to Live-Psychosynthese consultancy www.learntolive.nl

Bron afbeelding: Rawpixel via Unsplash

Gerelateerde evenementen


Open Soefi Avond

20:00 - 22:00 22 May 2019

Dit is een wederkerend evenement

De Woudkapel - Bilthoven

Maak kennis met het soefisme, die zijn inspiratie vindt in...

Happinez festival 2019

10 May 2019 - 12 May 2019 Taets - Zaandam

Are you ready for The Now Age? Het Happinez Festival...