Lichtkringkuier winter, bezinningswandeling

29 February 2020 in Wandeling

Op zaterdag 29 februari is er een Lichtkringkuier, een wandeling met een bezinnend karakter van ongeveer 5 kilometer rond Bellinckhof en Beeklustpark.

Elk seizoen houden we een dergelijke wandeling, en dit is de winter Lichtkringkuier. De wandeling is opgedeeld in de drieslag: stilte – bezinning – verbinding. We beginnen met een stilteviering rond een bepaald thema, dit thema nemen we mee op onze wandeling en besluiten met een gezamenlijke lunch, soep en meegebracht brood.

Rust en aandacht

Een Lichtkringkuier is bedoeld om tot rust te komen en om al lopend je te bezinnen op een thema. Lopen maakt open: door te lopen in stilte en met aandacht gebeurt er iets met je. Tijdens de laatste etappe van de wandeling mag wie dat wil iets delen met een van de andere deelnemers. Ook tijdens de maaltijd wisselen we van gedachten en worden we verrijkt door wat we met elkaar willen en kunnen delen.

Meditatieve en creatieve activiteiten

In De Lichtkring worden allerlei activiteiten georganiseerd. Sommige activiteiten zijn meditatief, andere ook creatief. Op de site is het jaarprogramma te vinden.

Opgave via: veelstemmiglicht@gmail.com of telefonisch 0546.840484.

Bron afbeelding: Elijah Hail via Unsplash