Lezing: Nataraj Freedom talk door Angelo Vasalos

9 december 2017 in Festival

Nataraj organiseert spirituele dansavonden met inhoudelijk aspect zoals een lezing of workshop. Op 9 december spreekt Angelo Vasalos over Zijn en levendigheid. Aansluitend volgt het Nataraj blote voetenfeest.

Programma 

20:00 – 21:30: Freedom Talk met Angelo Vasalos 

De meetings met Angelo zijn een intens samenzijn in waarheid, waarin we samen duiken in de rijkdom van onze Essentie. Want wie en wat zijn we nou echt…? Binnen deze Freedom talk wordt concreet voelbaar, tastbaar en glashelder dat onze ware natuur volmaakte vrijheid is, Puur Zijn, absolute wakkerheid en intense levendigheid. Je gaat herkennen, begrijpen en voelen dat je in je natuurlijke staat beschikt over onbegrensde creativiteit, daadkracht en vreugde.

“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde.” ~ Angelo

21:30: Nataraj party

Lekker dansen op blote voeten met leuke mensen. Zo simpel kan uitgaan zijn! Nataraj is al jarenlang het feest voor oude en nieuwe hippies, gipsy’s en avonturiers van alle leeftijden. De muziek is even verrassend als dansbaar en de sfeer is bijzonder relaxt. Naast de dansvloer zijn er altijd leuke winkeltjes en consulten zoals Tarot of voetmassage.

Bron afbeelding: Nataraj