Levende sierlijkheid, een persoonlijke gids om aan jezelf te werken

27 May 2018 in Boekpresentatie

De boekpresentatie van Levende sierlijkheid, een persoonlijke gids om aan jezelf te werken van Dina-Perla Portnaar vindt op zondag 27 mei plaats bij de Amsterdamse Boekhandel.

In dit werk staat centraal hoe je je Levenswegformulering kunt volgen, hoe je aan jezelf kunt werken en hoe de mens in elkaar zit. Tijdens de lezing wordt ingezoomd op een aantal aspecten, namelijk het persoonlijke verhaal, wat aan jezelf werken precies inhoudt en wat geestelijke gezondheid en vitaliteit is. Ook laat de schrijfster zich voor het eerst uit over de zin en onzin van persoonlijke groei, empowerment en spiritualiteit anno nu.

Kabbala

Dina-Perla: “Levende sierlijkheid is het product van een helingstraject met mijn vader, waarbij hij mij als 32-jarige officieel bij het stadhuis erkend heeft als zijn kind. Mijn vader geeft al jarenlang lessen Kabbala in diverse talen. Zijn lessen zijn voor mensen die er ver van af staan, best lastig te volgen. Vandaar dat ik de mooiste aspecten uit zijn lessen toegankelijk wil maken voor de wereld.”

Aanmelden via dpmedia@mail.com en info@deamsterdamseboekhandel.nl

Nieuwsgierig naar dit boek? Lees hier alvast een leesfragment.