Het universele levenspad met Alfred Hobbelink

16 mei 2018 in Lezing

Het leven lijkt vaak een samenloop van toevalligheden, maar dat is het niet. Elk levenspad is uniek. En toch verloopt het ook voor ieder mens hetzelfde, op diep niveau! Aan de hand van een oeroud model wordt het universele levenspad van geboorte tot dood gepresenteerd. Het toont op eenvoudige wijze de functie van de samenhang aan van onderwerpen als talent, karma, geluk, tegenslag, voorspoed, ziekte, DNA, bezieling, vitaliteit.


Het model genereert dikwijls veel overzicht en inzicht in het eigen leven en meer begrip voor andermans leven. Met alle positieve gevolgen van dien. Benieuwd naar inspiratieve antwoorden op deze vragen? Alfred Hobbelink geeft tijdens zijn lezing verrassende inzichten. De drijvende kracht achter belangrijke veranderingen in onze maatschappij is iets wat we doorgaans liever kwijt dan rijk zijn: het probleem. Maar elk ‘probleem’ is in wezen niets anders dan potentieel bewustzijn en onontgonnen wijsheid. Zo bezien is elke hindernis een geweldige kans om je als mens weer verder te kunnen ontwikkelen.

Alfred Hobbelink (1958) is in 1958 in Apeldoorn ‘met de helm op geboren’, zoals dat in de volksmond heet als je helderziend geboren wordt. Inmiddels is hij al ruim 20 jaar werkzaam in het werkveld van helderziende waarneming, coaching, lezing en training. Deze werkzaamheden worden voor zowel particulieren als voor bedrijven ingezet. Zijn benaderingswijze kan getypeerd worden als: helder en concreet, enthousiast, confronterend en humoristisch. Een gevleugelde uitspraak van Hobbelink is: ‘Het leven is in essentie heel simpel; de uitvoering daarentegen is buitengewoon complex. Blijven werken aan de eigen wijsheidsontwikkeling is in deze de meest inspirerende en vervullende levenswijze.’

Meer informatie: www.inspiratieinzicht.nl

NB: Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Bron afbeelding: Marc-Antoine Dépelteau via Unsplash

Gerelateerde evenementen


Open Soefi Avond

20:00 - 22:00 23 januari 2019

Dit is een wederkerend evenement

De Woudkapel - Bilthoven

Maak kennis met het soefisme, die zijn inspiratie vindt in...

Spinoza’s spirituele levenskunst

13.30 - 15.15 14 februari 2019 Radboud Universiteit - Nijmegen

Levenskunst is de kunst om van je leven een kunstwerk...

Gnostiek Jung in het heden

20:00 - 22:00 7 februari 2019

In de eerste jaren van onze jaartelling onderkende men vele...

Goed omgaan met het kwaad

13.30 - 15.15 6 februari 2019 Radboud Universiteit - Nijmegen

Wat houdt 'kwaad' in? In hoeverre schuilt dat kwade in...