Healing Festival

18 augustus 2017 in Festival

Wanneer een grote groep mensen bijeenkomt om aan bewustzijn te werken ontstaat er een energieveld dat voelbaar is en waarin je alleen aanwezig hoeft te zijn om te kunnen helen. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn tijdens het Healing Festival. 

Bewustzijnsverruiming ontstaat als je even je kleine ‘ik-wereld’ weet te ontstijgen en er spontaan een verbinding ontstaat met een helend veld dat ons allen omringt. Je voelt je gedragen door iets groters, je hart staat open en je weet dat we met ons allen Een zijn.

Vele wegen leiden naar het openen van het hart en die verbinding. Mensen met een open hart en een verbinding met de Bron zullen nooit meer alleen vanuit zelfbehoud handelen. Zij voelen de verbinding met het leven, andere mensen, het dieren- en plantenrijk en moeder aarde.

Healing Festival

Het festival vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus. Er zijn workshops over onder meer healing, dans, meditatie, spiritualiteit en creativiteit. Er worden geen marktkramen of commerciële activiteiten toegelaten op het festival.

Prijzen vanaf 240 euro met thuis slapen en 270 euro met kampeerplek camper caravan of plek op slaapzaal. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar vanaf 320 euro p.p. Deze prijzen zijn voor 3 volledige dagen festival incl. evt. overnachting, alle workshops en biologische maaltijden.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de tickets.

Bron afbeelding: Pixabay

 

Gerelateerde evenementen


Cursus: Betekent geloven nog iets voor jou?

10.00 - 12:30 23 september 2017

Dit is een wederkerend evenement

Cuyperspastorie

Betekent geloof nog iets voor jou? In de korte cursus...

Cursus: meditatie met Tijn Touber en Binkie

20:00 - 22:00 16 november 2017 De Woudkapel Bilthoven

Tijn en Binkie leiden de deelnemers terug naar de stille...

Cursus: Muziek, zang en meditatie uit het Soefisme

10:30 - 11:30 24 september 2017 De Woudkapel Bilthoven

Deze zondag maken de bezoekers onder begeleiding van Evelien Fokker...