Goede Voornemens Week

14 januari 2018 in Debat

Traditioneel is januari de maand van de goede voornemens. Stoppen met slechte gewoontes, juist beginnen met iets goeds. We nemen het ons allemaal voor, en we doen dat vooral rond de jaarwisseling. De meeste goede voornemens sneuvelen al voor eind januari.

Om dat nu eens te veranderen én om aandacht te vragen voor voornemens die de wereld kunnen verbeteren, organiseert De Nieuwe Kerk Amsterdam de eerste Goede Voornemens Week, van 14 tot en met 18 januari 2018. Met onder andere workshops ‘ontstressen’ en ‘red je goede voornemen’, theater op Martin Luther King Dag en afsluitend het Changemakers Debat.

Agenda
Zondag 14 januari
Top of flop? Hoe je ervoor zorgt dat je goede voornemen kans van slagen heeft met je eigen ‘gouden’ munt. Creatieve workshops voor jong en oud.

Maandag 15 januari
Theater: Martin Luther King. Met onder andere acteurs Gershwin Bonevacia en Frank Sheppard. Regie door John Leerdam, tekst van Paulette Smit.

Dinsdag 16 januari
Ontstress! Zittend op een fatboy in een kapel krijgen bezoekers van een professionele coach tips en tricks voor duurzaam ontstressen.

Woensdag 17 januari
Wat is je belangrijkste voornemen? In dialoog vinden bezoekers uit wat hun belangrijkste voornemen is en wat hen belemmert om deze na te leven. Wat verlangt u van de toekomst? En wie kan u daarbij tot voorbeeld zijn?

Donderdag 18 januari
Groot Changemakers Debat. Bekende changemakers gaan met elkaar en met het publiek in discussie. Hoe kan leiderschap in duurzaamheid de wereld verbeteren?

Foto Evert Elzinga

De Nieuwe Kerk Amsterdam is onafhankelijk. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. Voor de volledige lijst van onze sponsors zie nieuwekerk.nl.