Festival: Spiriosa

26 augustus 2017 in Lezing

Een baan of studie, eventueel wat kinderen, sociaal doen bij je familie en vrienden, het huishouden inclusief die berg boodschappen en de vuile was, tussendoor ook nog even naar de sportschool en vooral niks missen op social media. Vergeet je ondertussen niet om adem te halen? Je bent niet de enige die toe is aan een break. Team Spiriosa to the rescue: het laatste weekend van augustus draait alleen om jou.

In 2012 startten drie fanatiekelingen met Spiriosa, “hét spirituele event van Limburg”. Op deze events kregen bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met bewustwording in de breedste zin van het woord en gingen de opbrengsten naar verschillende goede doelen. Na verschillende edities van Spiriosa wilde het team dolgraag naar buiten: Spiriosa Festival was geboren. In de zomer van 2014 vond met behulp van een handjevol vrijwilligers de eerste editie van dit kleurrijke festival plaats met als thema ‘Verbinden’. Dit jaar wordt het Spiriosa voor de vierde keer gehouden en wel op zaterdag 26 en zondag 27 augustus op de Heikop in Brunssum.

Spiriosa

Spiriosa Festival: een kleurrijke combinatie van spiritualiteit en curiosa, met als kers op de taart kunst, muziek en heel veel groen. De plek om twee dagen lang, met keuze uit onder andere bijna 100 workshops en lezingen, tijd te nemen voor jezelf. Behoefte aan een opgeruimde bovenkamer, of heeft je hart wat extra aandacht nodig? Er is plek voor iedereen. Het festival is voor de doorgewinterde festivalbezoeker met ervaring op het gebied van bewustwording en spiritualiteit, of juist helemaal niet? Het Spiriosa Festival is voor iedereen toegankelijk en biedt voor ieder wat wils. Het enige wat jij nodig hebt is een open mind en een vrije geest.

Op het Spiriosa Festival zijn enkel en alleen deelnemers aanwezig die door Team Spiriosa met zorg zijn uitgekozen. Van yogi’s tot voedingscoaches, van mediums tot voetreflexologen; deelnemers vanuit het hele land met allemaal een eigen visie en een eigen werkwijze. Eén ding hebben ze echter gemeen: ze zijn allemaal aanwezig op het festival om samen met jou een korte adempauze uit het dagelijks leven te creëren. Meer weten over het programma? Klik hier voor het volledige overzicht.

Gerelateerde evenementen


Wat is de basis van jouw onderneming?

19:30 - 22:00 24 januari 2018 Huis voor Zingeving Moergestel

Liefst gaan we zo snel mogelijk aan de start in...

Retraite: Leer van de natuur

22 december 2017 - 26 december 2017

Dit is een wederkerend evenement

De Hezenberg Hattem

Ben je op zoek naar bezinning, inspiratie en verdieping? Wil...