Dialoog en omgaan met stress

27 January 2019 in Workshop

Steeds meer mensen hebben last van stress en voelen zich onder grote druk staan. We zijn vaak de balans kwijt tussen wat er van buiten allemaal op ons afkomt en onze innerlijke waarheid en passie. Dat is ongezond voor ons lichaam, voor onze geest en voor de kwaliteit van onze relaties. Hoe kan dialoog ons helpen die balans te herstellen? Hoe kunnen we ons innerlijke kompas terugvinden, op een gezonde manier omgaan met wat er allemaal van buitenaf naar ons toekomt?

Voor dialoogbegeleiders en andere dialoogliefhebbers bieden we in 2019 verdieping en inspiratie in de vorm van een serie lezingen plus dialoog met Kees Voorberg op zondagmiddag op Maliebaan 45. De bijeenkomsten beginnen met een presentatie over het thema dat aan de orde is. De vragen die gesteld worden worden gebruikt als ingang om interactie (dialoog) tussen de deelnemers op gang te brengen. Je wordt actief betrokken in een proces van samen nadenken over en reflecteren op het thema dat aan de orde is. Je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen, waarvoor je open wilt zijn en waarvoor niet, wat je van jezelf wilt laten zien en wat niet.

Deze lezing verandert je beleving van stress. Na deze lezing ga je stress en informatie-overload ervaren als een plezierige uitdaging, die je op het spoor zet om jouw leven en werk steeds meer vorm te geven vanuit jouw eigenheid.

Meer weten of aanmelden? Klik hier. 

Bron afbeelding: Nik Shuliahin via Unsplash

Gerelateerde evenementen


(on)breekbaar met de seizoenen mee

10:00 - 18:00 30 November 2019

Dit is een wederkerend evenement

Atelier van ComunicArte - Eindhoven

Vier zaterdagen, één per kwartaal, beeldend werken rond het thema...