Cursus: van zelfafwijzing naar zelfliefde

22 juli 2017 in Cursus

Ben je eraan toe te stoppen met zelfafwijzing? Deze workshop geeft coach Jojanneke Koedam speciaal voor vrouwen die het idee hebben dat ze niet goed genoeg zijn en tegelijkertijd voelen dat ze zoveel meer uit zichzelf kunnen halen.

Zelfafwijzing: het is zo menselijk en tegelijkertijd zo belemmerend. Dat kritische stemmetje in je hoofd dat je aldoor vertelt dat je het niet goed doet helpt je niet bepaald vooruit. Misschien voel jij dat het tijd is voor verandering, omdat je voelt dat je meer wilt in het leven, meer kan en meer verdient. Die negatieve overtuigingen die je nu nog beknotten mogen plaats maken voor een milde kijk op jezelf. Ben jij eraan toe jezelf vol compassie te omarmen omdat je voelt dat daar de sleutel ligt tot een wezenlijke verandering?

Zelfliefde

In de workshop gaat Jojanneke aan de slag met allerlei oefeningen om inzichten op te doen en stappen te zetten naar het houden van jezelf. De kracht van het werken aan jezelf in groepsverband zit in de (h)erkenning en de compassie die we vaak zo makkelijk wél voor anderen opbrengen.​

Voor het transformeren van zelfafwijzing in zelfliefde bestaat geen magisch trucje. Het is een proces en deze workshop geeft jou een fijne start waarna je er zelf mee verder kan. Er is ruimte voor maximaal vijf deelnemers om een veilige, geborgen sfeer te creëren. Koffie, thee, lunch en snacks zijn bij de prijs inbegrepen. Meer informatie? Klik hier.

Bron afbeelding: Allef Vinicius via Unsplash

Gerelateerde evenementen


Bijeenkomst: pleidooi voor zachtmoedig kosmopolitisme

10:30 - 11:30 11 februari 2018 De Woudkapel Bilthoven

‘Er is maar een land: de aarde, er is maar...

Workshop zelfliefde (women only)

10:00 - 17:00 26 januari 2018 Hart en Ziel Coaching Den Haag

Ben je het zat jezelf te bekritiseren en te denken...

Theatervoorstelling Hier dooft niets van de Andersons met Pieter Lootsma

15:00 20 januari 2018 De Woudkapel Bilthoven

‘Hier Dooft Niets’ van de Andersons is op zaterdag 20...