Cursus: van zelfafwijzing naar zelfliefde

29 april 2017 in Cursus

Ben je eraan toe te stoppen met zelfafwijzing? Deze workshop geeft coach Jojanneke Koedam speciaal voor vrouwen die het idee hebben dat ze niet goed genoeg zijn en tegelijkertijd voelen dat ze zoveel meer uit zichzelf kunnen halen.

Zelfafwijzing: het is zo menselijk en tegelijkertijd zo belemmerend. Dat kritische stemmetje in je hoofd dat je aldoor vertelt dat je het niet goed doet helpt je niet bepaald vooruit. Misschien voel jij dat het tijd is voor verandering, omdat je voelt dat je meer wilt in het leven, meer kan en meer verdient. Die negatieve overtuigingen die je nu nog beknotten mogen plaats maken voor een milde kijk op jezelf. Ben jij eraan toe jezelf vol compassie te omarmen omdat je voelt dat daar de sleutel ligt tot een wezenlijke verandering?

Zelfliefde

In de workshop gaat Jojanneke aan de slag met allerlei oefeningen om inzichten op te doen en stappen te zetten naar het houden van jezelf. De kracht van het werken aan jezelf in groepsverband zit in de (h)erkenning en de compassie die we vaak zo makkelijk wél voor anderen opbrengen.​

Voor het transformeren van zelfafwijzing in zelfliefde bestaat geen magisch trucje. Het is een proces en deze workshop geeft jou een fijne start waarna je er zelf mee verder kan. Er is ruimte voor maximaal vijf deelnemers om een veilige, geborgen sfeer te creëren. Koffie, thee, lunch en snacks zijn bij de prijs inbegrepen. Meer informatie? Klik hier.

Bron afbeelding: Allef Vinicius via Unsplash

Gerelateerde evenementen


Leven vanuit compassie

10:30 10 juni 2018 Rijnkapel Amerongen

Leven vanuit compassie, velen zullen beamen dat dat een nastrevenswaardig...

Zelfliefde Transformatie Event

09:00 - 17:30 25 mei 2018

Dit is een wederkerend evenement

Metaal Kathedraal

Hoeveel houd je van jezelf? Werk je bewust aan compassie...

Trio-middagbijeenkomst: Pelrgrimage voor gerechtigheid en vrede

15:00 24 mei 2018

Dit is een wederkerend evenement

Majella Kapel

In drie bijeenkomsten die bij toerbeurt in verschillende kerken plaatsvinden,...